SANGRIAS
Copes, no fem gerres
MORGANA
Maridatge de vi negre amb vermut i espècies
Copa | 9.50
SANCTA INQUISITION
Combinació herètica de vi negre, xerès i tequila reposat
Copa | 13.00
LOLA
Inspiració vibrant de vi blanc, vodka i síndria
Copa | 10.00
SALOME’
Mix irriverent de rosat, alfàbrega i limoncello
Copa | 10.50
VENUS
Delícia de vi rosat, vermut sec, fruits vermells
Copa | 10.50
CLEOPATRA
Blend de cava, ginebra, baies i essència de rosa
Copa | 12.00
MONNALISA
Còctel de cava, taronja i menta.
Copa | 9.50
FRIDA
Coctel surrealista de cava, llima i tequila, amb un toc picant
Copa | 12.00
LES VIRGENES
Són les versions Sense Alcohol de les sagnies: Jessica, Cleòpatra i Monnalisa
DESSERTS
XOCOLATA PARADÍS
Pastís de xocolata i avellanes amb gerds 6.00
GINGER LEMON
Pastís de cereals a la llimona i gingebre 6.00
CHEESECAKE
7.00
COULANT
100% Plant-based & gluten free 6.50
LA GITANA
Maduixes, nata muntada i Oreo 5.00
Cafe & Te
Espresso 1.50
Tallat 2.00
Cafe amb llet 2.50
Cappuccino, Flat White 3.00
Tea Te: Ceylan Negre / Green Verd
Infusions: Rooibos / Camamilla
2.50
BRUNCH
(de 10hr a les 17hr)
Plant Based Pancakes
RED LIPS
dos pancakes amb xarop d’auró, fruita del bosc i fruits secs torrats
nata muntada 11.50
ROYAL NORDIC
Tot fet amb plantes! Salmó fumat amb dos pancakes, salsa holandesa, ricotta d’anacards i alvocat 13.50
Club Sandwich
CHICKENCHALLENGE
Tires de soja texturitzada amb maionesa d’herbes, cebes vermelles amb vinagre balsàmic, formatge vegetal, canonges i cruixents xips de batata 12.00
SMOKY JACKFRUIT
Jackfruit a la barbacoa amb salsa rosa, cebes vermelles en vinagre balsàmic, formatge vegetal, canonges i cruixents xips de batata 12.00
SALMON
Plant-based salmó amb ricotta d’anacards, cebes vermelles en vinagre balsàmic, rucula i alvocat, canonges i cruixents xips de batata 13.50
Toast
SCRAMBLED!
Semblen ous! Remenat de tofu sobre torrades de cereals amb alvocat 12.50
Conté: gluten (blat), soja
BASIL & BLISS
Torrada integal cruixent amb ricotta d’anacards, alfàbrega fresca i tomàquets rostits 9.60
Conté: gluten (blat), anacards
Truita & Bacon
Truita de patates sense ou i bacó plant-based sobre pa tendre amb tomàquets cherry al forn i ceba cruixent 12.50
Conté: gluten
Truita & bolets
Truita de patates sense ou i bolets silvestres sobre pa tendre amb tomàquets cherry al forn i ceba cruixent 12.00
Conté: gluten
Tots els preus inclouen IVA
TAPAS
CROQUETAS
De ceps 9.50
BAKED GNOCCHI
gnocchi i tomàquet cherry al forn amb pesto de tomàquet i parmesà de llavors
10.50
HUMMUS amb bolets 10.00
BUBITA DIPS
Les nostres millors cremes per compartir: hummus, edamame i pesto de tomàquet amb pa i crudités 11.00
Cors de Carxofa marinades 8.00
PAELLAS
VEGALENCIANA
Amb pollastre Heura
14.50
SETAS
Amb bolets del bosc mixtes
14.50
MARISKO
Amb «marisc»
plant-based
14.50
VERDURAS
Verdures mixtes
13.50
TABLAS DELUXE
TAPAS (despres de les 17hr)
ESQUESITO
Assaboreix la riquesa de tres formatges vegans curats, elaborats amb anacards i altramussos de comerç just, combinats amb ricotta cremosa d’anacard, albergínies marinades i tomàquets secs. Tot guarnit amb pa de cereals i paletes d’arròs Venus. Benvinguts al millor de la xarcuteria vegana espanyola.
24.00
BEACH VIBES
Gambes i calamars d’origen vegetal, croqueta de llimona, canapè de salmó, pebrots del piquillo farcits de paella a més d’un deliciós assortiment de patates amb llom, pa de cereals integrals i ingredients frescos.
35.00
SPANISH RITMO
Vibrants sabors mediterranis de la nostra paella vegana i patates al llom amb pebre vermell fumat de La Vera, perfectament complementats amb el ric sabor de les croquetes de porcini. Gaudeix de una refinada broqueta de “pollastre” combinades amb l’autèntica salsa romesco de Tarragona, mentre que les carxofes marinade, les bolets del bosc i una extraordinària truita espanyola sense ous et porten a noves altures.
40.00
Avís a les persones amb al-lèrgies o intolerancles
Consulteu al nostre personal Aquest establiment té a disposició dels clients
informació dels plats que ofereix
Reglament (UE) núm. 1169/2011