SANGRIAS

Copes, no fem gerres

MORGANA
Maridatge de vi negre amb vermut i espècies
Copa | 9.50

SANCTA INQUISITION
Combinació herètica de vi negre, xerès i tequila reposat
Copa | 13.00

LOLA
Inspiració vibrant de vi blanc, vodka i síndria
Copa | 10.00

SALOME’
Mix irriverent de rosat, alfàbrega i limoncello
Copa | 10.50

VENUS
Delícia de vi rosat, vermut sec, fruits vermells
Copa | 10.50

CLEOPATRA
Blend de cava, ginebra, baies i essència de rosa
Copa | 12.00

MONNALISA
Còctel de cava, taronja i menta.
Copa | 9.50

FRIDA
Coctel surrealista de cava, llima i tequila, amb un toc picant
Copa | 12.00

LES VIRGENES
Són les versions Sense Alcohol de les sagnies: Jessica, Cleòpatra i Monnalisa

DESSERTS

XOCOLATA PARADÍS
Pastís de xocolata i avellanes amb gerds 6.00

GINGER LEMON
Pastís de cereals a la llimona i gingebre 6.00

CHEESECAKE
7.00

COULANT
100% Plant-based & gluten free 6.50

LA GITANA
Maduixes, nata muntada i Oreo 5.00

 

Cafe & Te

Espresso 1.80
Tallat 2.00
Cafe amb llet 2.50
Cappuccino, Flat White 3.00
Tea Te: Ceylan Negre / Green Verd
Infusions: Rooibos / Camamilla
3.00

BRUNCH
(de 10hr a les 17hr)

Plant Based Pancakes

RED LIPS
dos pancakes amb xarop d’auró, fruita del bosc i fruits secs torrats
nata muntada 11.50

ROYAL NORDIC
Tot fet amb plantes! Salmó fumat amb dos pancakes, salsa holandesa, ricotta d’anacards i alvocat 13.50

 

Club Sandwich

CHICKENCHALLENGE
Tires de soja texturitzada amb maionesa d’herbes, cebes vermelles amb vinagre balsàmic, formatge vegetal, canonges i cruixents xips de batata 12.00

SALMON
Plant-based salmó amb ricotta d’anacards, cebes vermelles en vinagre balsàmic, rucula i alvocat, canonges i cruixents xips de batata 13.50

 

Toast

SCRAMBLED!
Semblen ous! Remenat de tofu sobre torrades de cereals amb alvocat 12.50

Conté: gluten (blat), soja

BASIL & BLISS
Torrada integal cruixent amb ricotta d’anacards, alfàbrega fresca i tomàquets rostits 9.60

Conté: gluten (blat), anacards

Truita & Bacon
Truita de patates sense ou i bacó plant-based sobre pa tendre amb tomàquets cherry al forn i ceba cruixent 12.50

Conté: gluten

Truita & bolets
Truita de patates sense ou i bolets silvestres sobre pa tendre amb tomàquets cherry al forn i ceba cruixent 12.00

Conté: gluten

Tots els preus inclouen IVA

TAPAS

CROQUETAS De ceps 9.50

BAKED GNOCCHI gnocchi al forn amb pesto de tomàquet i parmesà de llavors
10.50

HUMMUS amb bolets 12.00

BUBITA DIPS Les nostres millors cremes per compartir: hummus, edamame i pesto de tomàquet 7.50 (amb pa o crudités +3.00)

CORS DE CARXOFA marinades 8.00

TEMPATIONS Tempeh madurat en tamari amb tomàquets secs,
albergínia i ceba marinades 6.00

PIQUILLOS RELLENOS Pebrots del piquillo farcits de paella de pollastre a la barbacoa i condimentats amb la nostra salsa holandesa casolana 6.00

PATATAS BUBITA Patates saltejades al chimichurri amb salsa romesco de Tarragona 8.50

ESQUESITO La nostra temptadora selecció de formatges curats, elaborats amb tramussos i anacards de comerç just, combinats amb ricotta cremosa d’anacards.
Tot acompanyat amb confitats i palets d’arròs Venus 14.00

SHRIMPZ COCKTAIL Gambetes vegetals i gambes a la llimona, alvocat i canonges amb salsa rosa al brandi 10.50

KESO AL HORNO Formatge plant-based al forn amb all negre i nous 12.00

PAELLAS

VEGALENCIANA
Amb pollastre Heura
14.50

SETAS
Amb bolets del bosc mixtes
14.50

MARISKO
Amb «marisc»
plant-based
14.50

VERDURAS
Verdures mixtes
13.50

 

TABLA #BUBITA VIBES

(despres de les 17hr)

Viu els vibrants sabors mediterranis amb les nostres paella i truita de patates, acompanyades de la rica textura de la salsa romesco. Delecta’t amb l’elegant broqueta de pollastre completament plant-based i datils amb no-bacó, mentre que la combinació de salmó i gambetes vegà, piquillos farcits, carxofes marinades i bolets silvestres, et portaran a noves altures.
40.00

 

 

Avís a les persones amb al-lèrgies o intolerancles

Consulteu al nostre personal Aquest establiment té a disposició dels clients
informació dels plats que ofereix

Reglament (UE) núm. 1169/2011